Privé excursie op maat

149,00

Liever niet met een groep op pad?

Een privé excursie op maat voor u gemaakt. Alleen op pad met de gids op zoek naar uw wenssoort(en). Wilt u een bepaald natuurgebied bezoeken? Geef uw wensen door en wij maken er een fantastische dag van.

Dag excursie maximaal drie deelnemers
Ervaren natuurgids/vogelaar/natuurfotograaf

Prijzen:
1 persoon € 149,00
2 personen € 110,00 p.p.
3 personen € 100,00 p.p.

Vraag een offerte aan Contact

Beschrijving

Privé excursie op maat

Prijs: 1 persoon € 149,00
            2 personen € 110,00 per persoon
            3 personen € 100,00 per persoon

Een dag op pad onder begeleiding van een natuurgids

Staat uw tour er niet bij of wilt u liever alleen op pad met uw gids dan is deze privé excursie op maat echt iets voor u. Deze privé excursie op maat kunt u helemaal naar uw wens invullen. Heeft u een wenssoort(soorten) of wilt u een bepaald natuurgebied bezoeken.  Wij maken daar een mooie dag in de natuur van. Ook de dag tours in ons assortiment kunt u privé boeken, er geldt dan wel het tarief voor een privé excursie op maat zoals hierboven vermeld. De datum, vertrektijd en duur van de excursie wordt in overleg aangepast.

Samen bespreken we hoe uw dagexcursie  eruit komt te zien. Waar wilt u naartoe en wat wilt u zien? Goldcrest Nature Tours maakt er een geslaagde excursie van. De natuurbeleving staat centraal in onze excursies en dat willen we ook meegeven met een privé excursie op maat. Uw natuurgids/vogelaar/natuurfotograaf neemt u mee op pad en laat u alle aspecten zien die de natuur zo interessant maakt. U gaat met andere ogen kijken naar alles wat groeit, bloeit en rondvliegt!

Waar kan uw dag uit bestaan:

 • Een dag vogels kijken met veel ruimte voor uitleg en beleving
 • Een dag algemene natuurbeleving
 • Vlinders en andere insecten zoeken en bestuderen
 • Natuurfotografie (flora & fauna, macro en landschapsfotografie en fotografie met de telefoon)
 • Wandelen, fietsen of varen in de natuur

Onze spelregels

Om de kwaliteit van de natuurexcursie te waarborgen hanteren we een aantal spelregels:

 1. Maximaal drie deelnemers (vanaf vier deelnemers boekt u een Groepsexcursie op maat)
 2. We respecteren de rust in de natuur (tijdens de maaltijden kunt u gezellig kletsen)
 3. Trek gemakkelijke kleding en schoenen aan, draag niet te veel parfum

Voor wie is deze privé excursie op maat geschikt?

Voor iedereen met een hart voor de natuur. Het is niet noodzakelijk om veel kennis te hebben van flora en fauna of fotografie.

Een halve dag waren wij met Chris op een boeiende privé-excursie.
Op ons verzoek gingen we op zoek naar baardmannetjes; als Brabanders zien wij dagelijks tal van vogels voorbij komen, maar géén baardmannen.
Van een bokje en een havik gaat de hartslag ook omhoog, maar een dertigtal baardmannetjes was toch de kers op de pudding die dag.
Chris toonde zich een enthousiaste en kundige gids. Hij was net zo opgetogen als wij!
En natuurlijk was er koffie...
Dit gaan we vaker doen
        ˜ Vincent Braam
Inclusief:

Vervoer ter plaatse

Begeleiding van een enthousiaste natuurgids

Koffie/thee met een koek

Drinkwater

Gebruik van optiek

Gebruik van documentatie

Digitale soortenlijst na afloop

Exclusief:

Vervoer naar verzamelpunt

Lunch(pakket) optioneel  bij te boeken

Eten en drinken voor onderweg

Opties en voorbeeld excursies

U kunt uw groepsexcursie op maat uitbreiden met lunch, diner en overnachtingen. Geef uw wensen door tijdens ons informatiegesprek. Ook hebben wij enkele uitgewerkte dagexcursies waaruit u kunt kiezen. Ziet u een excursie uit ons programma wat u aanspreekt dan kunnen wij daarop uw privé excursie op maat maken.

Ons aanbod aan dagexcursies en natuurreizen

 

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant sto-garant.nl/downloads.

U privé excursie op maat wordt begeleid door een ervaren en enthousiaste natuurgids, vogelaar en natuurfotograaf.

Beoordelingen

 1. Ben Kooij

  Maandag 3 mei 2021 mijn eerste excursie op maat gedaan met Chris en Annemieke.
  Ik heb genoten, we zijn naar de Beninger Slikken geweest. Ondanks dat ik het maar 1,5 á 2 uur vol kon houden (vanwege beperking), was het een geweldige ochtend! Heel veel gehoord, gezien en bijgeleerd.
  Na afloop thee en een stroopwafel. Chris en Annemieke, dankjulliewel wel. We houden contact, ik wil graag nog een keer terugkomen.

  • admin

   Dankjewel Ben voor de mooie review. Wij vonden het ook een geslaagde ochtend en kijken ernaar uit om nog een keer met jou op pad te gaan.

 2. Ben Kooij

  Op donderdag 13 mei hebben mijn vrouw en ik de excursie Uilen en Spechten in Winterswijk en omgeving als excursie op maat gedaan met Chris en Annemieke.
  We hebben genoten en er is heel goed ingespeeld op mijn beperking in energie en lopen. Tijdens mijn rusten, zijn Chris en Annemieke alvast het volgende gebied gaan verkennen, zodat wij daar, na mijn rustpauze, direct naar toe konden. Het was een geweldige dag! Heel veel gehoord, gezien en bijgeleerd.
  Na afloop wederom thee/koffie en een stroopwafel. Chris en Annemieke, dankjulliewel wel. We houden contact, ik wil graag nog een keer terugkomen.

  • admin

   Dankjewel Ben voor je mooie review. Het was zeker een geslaagde en gezellige dag. Tot een volgende keer

 3. admin

  Een halve dag waren wij met Chris op een boeiende privé-excursie.
  Op ons verzoek gingen we op zoek naar baardmannetjes; als Brabanders zien wij dagelijks tal van vogels voorbij komen, maar géén baardmannen.
  Van een bokje en een havik gaat de hartslag ook omhoog, maar een dertigtal baardmannetjes was toch de kers op de pudding die dag.
  Chris toonde zich een enthousiaste en kundige gids. Hij was net zo opgetogen als wij!
  En natuurlijk was er koffie…
  Dit gaan we vaker doen.

  Vincent Braam

 4. Ellen Vreugdenhil

  Op de valreep een privé-excursie geboekt met Chris en Annemiek 23 oktober met als doel genieten van de natuur en hopelijk de vogelmigratie. De wind was gunstig vlgs Chris en ja ik kwam daadwerkelijk ogen en oren te kort. Wat een diversiteit aan (trek)vogels. Onvoorstelbaar hoe goed Chris en Annemiek de diverse soorten kunnen onderscheiden en al van ver door o.a. het geluid maar ook het vlieggedrag. Zo heb ik geleerd van het pingpong balletje ;-).
  Prachtige gebieden door gestruind waar we begonnen in de Kwade Hoek (Goeree), heerlijk zoals we elkaar konden aanvullen in het waarnemen en geweldig dat de telescoop ook mee was, zodat we echt goed de juveniele Jan van Genten konden zien duiken maar ook de andere vogels in het vizier hadden.
  De stroopwafel en de koffie ontbraken natuurlijk ook niet.
  Aan het eind van de dag was ik een volgezogen spons en mijn camera ruim 500 foto’s verder. Als klap op de vuurpijl ook ‘GOLDCREST’ vast kunnen leggen.
  Wat heb ik GENOTEN en veel gezien en geleerd. Zowel voor mij onbekende vogels en planten als bekende soorten.

  EEN ECHTE AANRADER!!!

  Dank jullie beiden en tot snel!!
  Ellen

  • Annemieke Spoelman

   Super bedankt Ellen voor jouw mooie woorden. Wat hebben we een fijne dag beleefd, met veel soorten vogels en vooral flinke aantallen. De Vogelmigratie is een fantastisch fenomeen, en we zijn blij dat jij het ook zo ervaren hebt. Die grote groep met Groenlingen bijvoorbeeld. Best een algemene vogel maar in zo’n grote groep kunnen zien foerageren dat beleef je alleen tijdens de vogeltrek. Gaaf dat je er weer iets bijgeleerd hebt, van pinpong balletjes tot roepende Cetti’s zangers 🙂
   Tot snel weer!
   Hartelijke groet,
   Chris en Annemieke

 5. Wilfried Nombluez

  Op 22/6 hadden we afgesproken met Chris en Annemieke van goldcrest ergens op de Veluwe. De excursie was van 5u tot 12u. We beleefden een fantastische dag. We zagen een 40 tal soorten vogels, zandhagedis en gladde slang, en verscheidene zoogdieren waarvan eentje wel heel bijzonder is. Chris en Annemieke hebben ons op een fantastische manier laten genieten van deze prachtige natuur. Hun kennis is uitmuntend en ze brengen het ook op een zeer toffe manier over. Voor ons is het zeker, wij gaan nog met deze mensen op stap. Wat een topdag. Bedankt Chris en Annemieke.

Een beoordeling toevoegen