Aanbieding!

Privé excursie op maat

149,00 75,00

✓ Dag tour ✓ervaren gids ✓ Covid-19 proof (update 02-02-2020)

prijs: 1 persoon € 75,00

Liever niet met een groep op pad?

Een privé excursie op maat voor u gemaakt. Alleen op pad met de gids op zoek naar uw wenssoort(en). Wilt u een bepaald natuurgebied bezoeken? Geef uw wensen door en wij maken er een fantastische dag van. Zo kunt u in deze tijd gedomineerd door coronamaatregelen toch veilig een natuurexcursie volgen. Geef uw wensen door via het Contact formulier of bij uw boeking.

Beschrijving

Privé excursie op maat

Dagexcursie van 9:00 tot 16:00 (in overleg)  € 75,00 1 persoon

Datum: op aanvraag – vanaf 2021 het gehele jaar te boeken

Geheel volgens de laatste coronaregels van 02-02-2021

Staat uw tour er niet bij of wilt u liever alleen op pad met uw gids dan is deze privé excursie op maat echt iets voor u. Deze privé excursie op maat kunt u helemaal naar uw wens invullen. Heeft u een wenssoort(soorten) of wilt u een bepaald natuurgebied bezoeken.  Wij maken daar een mooie dag in de natuur van. Ook de dag tours in ons assortiment kunt u privé boeken, er geld dan wel het tarief voor een privé excursie op maat zoals hierboven vermeld. De datum, vertrektijd en duur van de excursie word in overleg aangepast.

Ree vroege vogelwandeling in de Beningerslikken
Ree

Covid-19

Juist in deze tijden van maatregelen omtrent Covid-19 is deze privé excursie op maat een zeer veilige optie. Als u het niet prettig vind om met een kleine groep mensen op pad te gaan, kunt u alleen met uw gids op pad. Uiteraard houden wij ons aan alle richtlijnen van RIVM met al onze tours. Bekijk ons Covid-19 protocol

Wat is inbegrepen

Inclusief:
 • Natuurexcursie op maat met een ervaren gids
 • Vervoer vanaf verzamelpunt (personenauto) of eigen vervoer.
 • Koffie, thee en koek
 • Gebruik van documentatie
 • Digitaal verslag met soortenlijst en foto’s
Exclusief:
 • Lunch
 • Verrekijker

Gids Chris de Nooijer

Chris de Nooijer Gids Goldcrest Nature Tours

Uw gids Chris de Nooijer is een ervaren vogelaar en een echt buitenmens. Al van jongs af aan is hij geïnteresseerd in alles wat de wondere wereld van de natuur te bieden heeft. Zijn grootste passie zijn de vogels maar ook insecten, vlinders, amfibieën, reptielen en wilde orchideeën hebben zijn interesse. Met zijn scherpe blik en gehoor bent u verzekert van een leuke soortenlijst aan het eind van de excursie. Chris fotografeert zelf ook graag dus ook daarin zal hij u alle ruimte geven als u dat wilt. Speciaal voor deze privé excursie op maat zal hij met u samen bepalen hoe de dag eruit komt te zien. Ook zal hij daarbij letten op recente waarnemingen uit het veld.

 

Wat kunt meenemen

 • Goede wandelschoenen
 • Kleding aanpassen op de weersvoorspelling ( kou, zon, regen)
 • Lunch voor onderweg
 • Drinken en snacks
 • Een verrekijker vergroot het kijkplezier

Verzamelpunt

Nader te bepalen

 

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant sto-garant.nl/downloads.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Privé excursie op maat” te beoordelen