Pestvogel FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ oftewel de veelgestelde vragen pagina. Hier vind u antwoorden op uw vragen, staat uw antwoord niet in FAQ aarzel dan niet en stel uw vraag via het contactformulier.

Kan ik mijn kind(eren) meenemen op een excursie of tour?

Ja dat kan als uw kind tenminste twaalf (12) jaar of ouder is. Onze natuurexcursies en/of meerdaagse tours zijn niet uitgewerkt voor en dus niet geschikt voor kinderen onder de twaalf (12) jaar.

Kan ik mijn hond meenemen op een excursie of tour?

Nee dat kan niet.

Moet ik veel kennis van vogels hebben als ik met een vogelreis meewil?

Nee dat hoeft niet. Onze dag excursies en meerdaagse tours die gericht zijn op vogels kijken en of fotograferen, zijn voor de beginnende en de gevorderde vogelaar geschikt. Ook als je meegaat voor de natuurbeleving en wat meer wilt leren over vogels is dit een uitgelezen kans. De ervaren natuurgids van Goldcrest Nature Tours die altijd meegaat op onze tours zal u wegwijs maken in de bijzondere wereld van vogels.

Dit geldt natuurlijk ook voor onze vlinderreizen!

Hoe vind ik een reis, bestemming of thema?

Je kan in het blok “zoeken” filteren op een zoekwoord. Alle reizen, excursies en blogs/reisverslagen met dit zoekwoord worden weergegeven. U kunt in het hoofdmenu zoeken naar uw bestemming » land of op onze tours » tour thema’s.

Wat zijn de reisvoorwaarden van Goldcrest Nature Tours?

De belangrijkste reisvoorwaarden die u moet weten voor het boeken van een dagexcursie of meerdaagse tour staan op de Reisvoorwaarden pagina. Natuurlijk hebben wij ook Algemene voorwaarden . Daar staan ook onze annuleringsvoorwaarden vermeld.

Zijn er speciale reisvoorwaarden als mijn reis niet kan doorgaan door corona?

De reisbranche organisatie heeft speciale voorwaarden opgesteld omtrent reizen die geannuleerd moeten worden in verband met corona. U vindt onze voorwaarden op de Covid-19 protocol pagina. Goldcrest Nature Tours houdt zich uiteraard aan de opgelegde maatregelen die gelden op de plaats van bestemming.

Wie heeft de foto’s op deze website gemaakt?

Van alle foto’s op deze website zijn zo’n 90% gemaakt door Chris en Annemieke. Enkele foto’s hebben wij gekocht omdat we van bepaalde soorten of locaties geen goede foto’s in ons archief hebben. Ook zijn er wat foto’s aan ons beschikbaar gesteld door fotografen, daar staat dan ook een naamsvermelding bij. Wij bewerken onze foto’s minimaal, dit geeft u dus een goed beeld van wat u zelf ook zou kunnen fotograferen.

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming. Heeft u interesse in een foto neem dan Contact met ons op.

Kan ik een natuurexcursie of meerdaagse tour cadeau geven?

Ja dat kan! U geeft een natuurbeleving cadeau met de Goldcrest Nature Tours cadeaubon. Deze is verkrijgbaar vanaf €25,00 en is 1 jaar geldig. Wij kunnen de cadeaubon opsturen naar uzelf of naar de gelukkige ontvanger met een persoonlijke boodschap van u. Kijk voor meer informatie op Cadeaubon .

Is er tijd om te fotograferen tijdens de natuurexcursies?

Ja, wij nemen altijd de tijd om te fotograferen tijdens elke natuurreis in ons reisprogramma. Echter staat de beleving en waarnemen van de natuur en de soorten flora en fauna voorop. Als in het reisprogramma vermeldt staat dat het een fotografiereis betreft dan zal er speciaal rekening worden gehouden met fotografische omstandigheden. Ook zullen wij dan gebruik maken van foto hutten zodat u met waanzinnige foto’s huiswaarts gaat.