Annemieke en Chris Team Goldcrest Nature Tours

Over ons, even voorstellen…

Omdat we samen op pad gaan is het leuk om wat over ons zelf te vertellen.

Wij Chris de Nooijer en Annemieke Spoelman zijn gepassioneerde natuurliefhebbers. En dat al vanaf onze prille jeugd. Buiten zijn in de natuur is zeer belangrijk voor ons. Zo proberen we al onze vrije tijd in de natuur te besteden, ook onze vakanties zijn hier op ingericht. We hebben zelf al vele reizen gemaakt waarin we steeds op zoek zijn gegaan naar mooie natuur met veel soorten vogels, vlinders, zoogdieren, amfibieën, reptielen, insecten en planten. Onze interesses zijn heel divers en omhelzen de gehele wonderen van de natuur.

“Wij proberen daarbij ook onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden

Zo is ook het idee geboren om van onze passie ons werk te maken, er lijkt ons niets mooier dan andere natuurliefhebbers ook die schitterende natuurbelevingen te laten ervaren. We zijn op zoek gegaan naar reizen en dagexcursies die wij kunnen organiseren in Nederland en Europa. Omdat wij vinden dat Europa zoveel moois te bieden heeft blijven wij op dit continent en proberen daarbij ook onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Zo vermelden wij in de tour beschrijving de mogelijkheden om met het OV te reizen en gaan we ons zoveel mogelijk samen in een minibus te verplaatsen. Voor de vliegreizen gaan we de CO2 uitstoot compenseren door elk jaar bomen te kopen via https://treesforall.nl/ . Lees hier meer over op onze pagina Natuurbehoud

Chris….

Chris kijkt al zijn hele leven naar de natuur en in het bijzonder naar vogels. Met het bestuderen van de vele soorten vogels is deze passie met de jaren alleen maar groter geworden. Hij vindt het fijn om andere mensen mee te nemen in de bijzondere wereld van de vogels en hun gedrag. Door zijn kennis van gedrag en de geluiden van de vogels zult u veel meer vogels kunnen waarnemen. Maar ook op het gebied van insecten, reptielen en amfibieën is er veel te ontdekken. Dat is ook ons doel met onze reisorganisatie, u laten meegenieten van de vele soorten flora en fauna. Door de informatie die u meekrijgt kunt u meer kennis opdoen over de natuur. Dat mensen dit weten te waarderen merkt Chris reeds lange tijd.

Over ons
Over ons
Chris de Nooijer Eigenaar en natuurgids van Goldcrest Nature Tours

Annemieke….

Annemieke is net als Chris gefascineerd door vogels en hun gedrag. Ook bestudeert zij graag hoe de ecologische systemen werken en de symbiose tussen verschillende dier – en planten soorten. Met haar oog voor de kleine details ziet ze soms dingen die andere al gauw over het hoofd zien. Daar kunt u een groot voordeel aan hebben als we echt op zoek gaan naar soorten die niet voor het oprapen liggen. Verder is het organiseren van de reizen en het uitvoeren van de praktische zaken van deze onderneming ook in goede handen bij Annemieke. Ze heeft veel ervaring in het organiseren van evenementen. Zo kunt u ervan op aan dat alles tot in de puntjes is verzorgd bij Goldcrest Nature Tours.

Over ons, Annemieke Spoelman
Over ons Annemieke

Team Goldcrest Nature Tours

Zo zijn we samen een goed team die u een onvergetelijke natuurervaring kan bezorgen. Of het nu een dagexcursie in Nederland betreft met mooie vogelsoorten, dagvlinders of een meerdaagse natuurreis naar de bergen van Zwitserland of het noorden van Finland. We zullen ons 100% inzetten om u een “smile” te bezorgen die u zich nog lang zult heugen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij kunnen bijdragen aan een mooiere en natuurlijkere wereld door u mee te geven hoe waardevol de natuur en al haar bewoners zijn.

“No one will protect what they don’t care about, and no one will care about what they have never experienced.”

~ David Attenborough ~

Wij staan te popelen om u mee te nemen op een van de Tours die wij met alle zorg hebben bedacht en uitgewerkt. In de meeste gevallen zijn wij ter plaatse geweest om niets aan het toeval over te laten, zodat u een onbezorgde reis kunt maken. Laat u inspireren op Ons aanbod pagina en boek een leuke dagexcursie of een interessante natuurreis. Goldcrest Nature Tours is aangesloten bij de reis branchevereniging voor kleine reisorganisaties het vvkr en garantstelling STO Garant Garantieregeling zodat u veilig en vol vertrouwen met ons op reis kunt gaan.

Tot ziens op een van onze reizen….

Chris en Annemieke