Boomkruinen natuurbehoud

Wat doen wij aan natuurbehoud?

Dat reizen impact heeft op onze Aarde zijn wij ons bij Goldcrest Nature Tours van bewust. En als je van de natuur houdt moet je het beschermen en behouden voor de toekomst. Wij zijn van mening dat wij met onze reizen mensen bewuster kunnen maken. Bewuster en daadkrachtiger om zich ook in te zetten om de natuur te beschermen. Hierdoor word het draagvlak voor natuurbescherming alleen maar groter.

Waar mogelijk proberen wij ook in onze tours zo duurzaam mogelijk te reizen. Wij bieden reizigers aan om met het OV te reizen, en als we ons met de auto verplaatsen proberen we te carpoolen. U zult van ons weinig tot geen papieren via de post ontvangen. Wij communiceren zoveel mogelijk via de mail. Ook zijn onze visitekaartjes van gerecycled papier. Zo willen wij onze ” Footprint” verkleinen.

Co2 uitstootcompensatie…

Bomen zijn onmisbaar in de strijd tegen Co2 uitstoot. Om de uitstoot van onze reizen te compenseren zullen wij bij Trees for All bomen kopen. Deze organisatie plant bomen voor diverse projecten in Nederland en het buitenland. Aan het eind van het jaar zullen wij de hoeveelheid bomen die wij gekocht hebben communiceren via deze website en op onze sociale media kanalen. Natuurlijk kunt u zelf ook bomen planten via Trees for All, elke boom helpt mee.

bomen planten in Nederland natuurbehoud

Bomen planten voor een schonere toekomst

Natuurbescherming…

Natuurbescherming is onmisbaar bij natuurbehoud. Veel natuurbeschermingsprojecten vinden plaats in gebieden en voor soorten waar wij met onze reizen naartoe gaan. Daarom vinden wij het niet meer dan logisch dat wij een percentage van onze winst jaarlijks zullen doneren. Organisaties zijn vaak voor een groot deel afhankelijk van donaties. En dus zeer blij dat ze met die steun hun belangrijke werk kunnen blijven doen. De donaties die wij aan het eind van het jaar overmaken worden gecommuniceerd op deze website en onze sociale media kanalen.

Zo word reizen met ons nog leuker…

Met al deze wetenschap wordt het uitzoeken van een tour nog leuker. U kunt genieten van mooie natuur en tegelijkertijd trots zijn dat u meehelpt aan het behoud ervan.