Reisvoorwaarden Goldcrest Nature Tours

Voor al onze tours gelden de Algemene voorwaarden
In deze Reisvoorwaarden vindt u alle belangrijke informatie omtrent uw reis. Heeft u vragen stel ze gerust via het contactformulier.

De belangrijkste voorwaarden zijn:

Betaling Meerdaagse Tours

Alle pakketreizen (meerdaagse tours met een overnachting) van Goldcrest Nature Tours vallen onder de garantieregeling van STO Garant. De voorwaarden kunt u nalezen in de Garantieregeling
De betaling van uw meerdaagse tour geschiedt via een derden gelden rekening van Certo Escrow. Zo is uw betaling gewaarborgd tot na uw reis. In de Algemene voorwaarden artikel 10 kunt u alles rustig nalezen. Na uw boeking krijgt u de betaalgegevens via STO Garant per email toegestuurd.

Uw boeking is pas definitief als de (aan)betaling van 30% van de totale reissom is voldaan met een minimum van € 50,00 per reiziger. Dit moet tot acht (8) dagen na uw boeking voldaan zijn.

Acht weken( 56 dagen) voor vertrek dient de gehele reissom betaald te zijn.

Betaling Dag Tours

Alle dag tours/ excursies van Goldcrest Nature Tours vallen niet onder de garantieregeling en worden rechtstreeks aan Goldcrest Nature Tours voldaan. U krijgt de betaalgegevens via de e mail toegestuurd na u boeking. Het bedrag dient binnen acht (8) dagen na uw boeking voldaan te zijn.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw reis annuleren. Dit dient u altijd schriftelijk of per e-mail te doen. Goldcrest Nature Tours hanteert de volgende annuleringskosten. Ons advies is om een annuleringsverzekering af te sluiten zodat uw kosten gedekt zijn als u onverhoopt toch moet annuleren.

  • Tot acht weken voor vertrek 30% van de reissom (uw aanbetaling)
  • Tussen acht weken en zes weken voor vertrek 50% van de reissom
  • Tussen zes weken en vier weken voor vertrek 75% van de reissom
  • Vier weken voor vertrek 100% Volledige reissom

Tijdelijke actie: Boeken zonder aanbetaling

Speciale actie voor onze Buitenlandse Tours met vertrekdatum in de maand juni

Corona update 25 maart 2021

Helaas is er nog geen duidelijkheid gekomen over het reizen buiten Nederland. Op dit moment is het niet mogelijk omdat voor alle bestemmingen code oranje is afgegeven. De Nederlandse overheid heeft voor de periode tot half mei afgeraden om naar het buitenland af te reizen. Goldcrest Nature Tours volgt deze ontwikkelingen op de voet.

U kunt natuurlijk wel een buitenlandse tour na deze periode boeken, de vooruitzichten dat we in juni kunnen reizen binnen Europa zien er goed uit. Wij begrijpen dat u graag wat meer zekerheid zou willen hebben alvorens u een tour boekt. Daarom bieden wij u deze mooie actie aan om uw zorgen weg te nemen.

  • Geen aanbetaling voor onze buitenlandse Tours met vertrekdatum in de maand juni
  • U betaalt uw reis pas vier weken voor vertrek met een vertrekdatum in de maand juni
  • Geld terug garantie als een land op code oranje of rood gaat voor vertrek

Let op! U gaat zodra u een boeking doet en de algemene voorwaarden accepteert een betalingsverplichting aan met Goldcrest Nature Tours. Lees hier onze Algemene voorwaarden

Covid-19 en annuleren

Goldcrest Nature Tours houdt zich aan de door de reisbranche opgestelde bepalingen omtrent annuleren door beperkingen corona maatregelen. U kunt deze nalezen op Covid-19 protocol

Covid -19 en annuleren in het kort

De reiziger kan kosteloos annuleren als er op de plaats van bestemming of de nabijheid een situatie is die aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de reis of het vervoer naar de bestemming. De uitbraak van corona op de reisbestemming zal hieraan voldoen, mede door de maatregelen die erna getroffen worden en effect hebben op de uitvoering van de reis.(artikel 7:509 lid 3 BW)
De annulering dient zolang mogelijk uitgesteld te worden als er zicht is op eventuele versoepeling van de maatregelen op de locatie van de desbetreffende tour.

Als een bestemming code rood of oranje van het ministerie BuZa heeft gekregen tot vier weken voor de vertrekdatum annuleert Goldcrest Nature Tours uw geboekte tour. U ontvangt uw (aan)betaling terug. Goldcrest Nature Tours biedt u waar mogelijk een alternatieve mogelijkheid aan voor annulering van uw tour. In de vorm van een andere gelijkwaardige tour/bestemming of tijdstip.

Hotelovernachtingen

Onze hotelovernachtingen boeken wij in middenklasse hotels met eigen douche en toilet. Tenzij anders vermeldt op de tourinformatie. De prijzen zijn berekend op een bezetting van twee personen in een tweepersoonskamer, tenzij anders vermeldt op de tourinformatie. Bij bezetting van een persoon wordt er een extra toeslag berekend, zoals aangegeven in de tourinformatie. Als er geen mogelijkheid is tot het boeken van een eenpersoonskamer wordt een alleenreizende deelnemer samen met een alleenreizende mededeelnemer (hetzelfde geslacht) van de groep, geplaatst in een gedeelde tweepersoonskamer met eigen bedden. We zullen zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen, dus geef altijd aan wat u wensen zijn bij uw boeking.

Te laag deelnemersaantal

Bij het niet halen van het minimale aantal deelnemers is Goldcrest Nature Tours genoodzaakt om de tour te annuleren (hopelijk niet nodig uiteraard). Het aantal minimale deelnemers staat vermeldt bij elke aangeboden tour. We zullen in dit geval u een gelijkwaardig alternatief bieden of anders volgt restitutie van u (aan)betaling. Deze beslissing nemen we uiterlijk tot vier weken voor de vertrekdatum.

Gegarandeerd vertrek

Bij het halen van het minimale aantal boekingen krijgt u van ons een e-mail van gegarandeerd vertrek. U kunt dan zelf uw vlucht of trein boeken als de reis naar de bestemming niet inbegrepen is.