Reisvoorwaarden Goldcrest Nature Tours

Voor al onze tours gelden de Algemene voorwaarden
In deze Reisvoorwaarden vindt u alle belangrijke informatie omtrent uw reis. Heeft u vragen stel ze gerust via het contactformulier.

De belangrijkste voorwaarden zijn:

Betaling Meerdaagse Tours

Alle pakketreizen (meerdaagse tours met een overnachting) van Goldcrest Nature Tours vallen onder de garantieregeling van STO Garant. De voorwaarden kunt u nalezen in de Garantieregeling
De betaling van uw meerdaagse tour geschiedt via een derden gelden rekening van Certo Escrow. Zo is uw betaling gewaarborgd tot na uw reis. In de Algemene voorwaarden artikel 10 kunt u alles rustig nalezen. Na uw boeking krijgt u de betaalgegevens via STO Garant per email toegestuurd.

Uw boeking is pas definitief als de (aan)betaling van 30% van de totale reissom is voldaan met een minimum van € 50,00 per reiziger. Dit moet tot acht (8) dagen na uw boeking voldaan zijn.

Acht weken( 56 dagen) voor vertrek dient de gehele reissom betaald te zijn.

Betaling Dag Tours

Alle dag tours/ excursies van Goldcrest Nature Tours vallen niet onder de garantieregeling en worden rechtstreeks aan Goldcrest Nature Tours voldaan. U krijgt de betaalgegevens via de e mail toegestuurd na u boeking. Het bedrag dient binnen acht (8) dagen na uw boeking voldaan te zijn.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw reis annuleren. Dit dient u altijd schriftelijk of per e-mail te doen. Goldcrest Nature Tours hanteert de volgende annuleringskosten. Ons advies is om een annuleringsverzekering af te sluiten zodat uw kosten gedekt zijn als u onverhoopt toch moet annuleren.

  • Tot acht weken voor vertrek 30% van de reissom (uw aanbetaling)
  • Tussen acht weken en zes weken voor vertrek 50% van de reissom
  • Tussen zes weken en vier weken voor vertrek 75% van de reissom
  • Vier weken voor vertrek 100% Volledige reissom

Covid-19 en annuleren

Goldcrest Nature Tours houdt zich aan de door de reisbranche opgestelde bepalingen omtrent annuleren door beperkingen corona maatregelen. U kunt deze nalezen op Covid-19 protocol

Covid -19 en annuleren in het kort

De reiziger kan kosteloos annuleren als er op de plaats van bestemming of de nabijheid een situatie is die aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de reis of het vervoer naar de bestemming. De uitbraak van corona op de reisbestemming zal hieraan voldoen, mede door de maatregelen die erna getroffen worden en effect hebben op de uitvoering van de reis.(artikel 7:509 lid 3 BW)
De annulering dient zolang mogelijk uitgesteld te worden als er zicht is op eventuele versoepeling van de maatregelen op de locatie van de desbetreffende tour.

Als een bestemming code rood of oranje van het ministerie BuZa heeft gekregen tot vier weken voor de vertrekdatum annuleert Goldcrest Nature Tours uw geboekte tour. U ontvangt uw (aan)betaling terug. Goldcrest Nature Tours biedt u waar mogelijk een alternatieve mogelijkheid aan voor annulering van uw tour. In de vorm van een andere gelijkwaardige tour/bestemming of tijdstip.

Hotelovernachtingen

Onze hotelovernachtingen boeken wij in middenklasse hotels met eigen douche en toilet. Tenzij anders vermeldt op de tourinformatie. De prijzen zijn berekend op een bezetting van twee personen in een tweepersoonskamer, tenzij anders vermeldt op de tourinformatie. Bij bezetting van een persoon wordt er een extra toeslag berekend, zoals aangegeven in de tourinformatie. Soms is er de mogelijkheid om een kamer te delen met een deelnemer van hetzelfde geslacht in een tweepersoonskamer met aparte bedden. We zullen zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen, dus geef altijd aan wat u wensen zijn bij uw boeking.

Te laag deelnemersaantal

Bij het niet halen van het minimale aantal deelnemers is Goldcrest Nature Tours genoodzaakt om de tour te annuleren (hopelijk niet nodig uiteraard). Het aantal minimale deelnemers staat vermeldt bij elke aangeboden tour. We zullen in dit geval u een gelijkwaardig alternatief bieden of anders volgt restitutie van u (aan)betaling. Deze beslissing nemen we uiterlijk tot vier weken voor de vertrekdatum.

Gegarandeerd vertrek

Bij het halen van het minimale aantal boekingen krijgt u van ons een e-mail van gegarandeerd vertrek. U kunt dan zelf uw vlucht of trein boeken als de reis naar de bestemming niet inbegrepen is.

Vliegtickets

U kunt los van uw pakketreis bij Goldcrest Nature Tours een vliegticket aanschaffen. Wij werken samen met een IATA agentschap die voor ons de vliegtickets inkoopt. Als u hier gebruik van wilt maken krijgt u van ons een offerte met de kosten van uw ticket. Hierbij wordt ook aangegeven tot welke datum u een optie heeft op dit vliegticket. Als u dit ticket wilt kopen betaald u rechtstreeks aan Goldcrest Nature Tours de afgesproken prijs. U ontvangt uw ticket gelijk in uw mailbox. Hierbij is het ticket eigendom van uzelf en staat deze los van de pakketreis die u geboekt heeft bij Goldcrest Nature Tours.

Voordeel van deze extra service:


U hoeft zelf niets uit te zoeken en u bent zeker van een plaats in het vliegtuig voor deze bestemming. Er is een mogelijkheid tot het nemen van een optie, zo kunt u de betaling en boeken van het ticket zo lang mogelijk uitstellen.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de email.