Annemieke Spoelman reisbegeleider Goldcrest Nature Tours

Annemieke Spoelman even voorstellen…

Mede initiatiefnemer en reisbegeleider bij Goldcrest Nature Tours. Annemieke is verantwoordelijk voor de organisatie van de reizen en excursies en de administratie achter de schermen. De passie voor de natuur is ook bij Annemieke jong begonnen. Alle facetten van de natuur kan haar boeien, zo raakt ze nooit uitgekeken. Zo kijkt ze graag naar vogels, planten en insecten. Maar mooie landschappen en hun cultuurgeschiedenis vindt ze ook fascinerend. Zeker nu er veel meer ruimte komt voor het herstel van onze bijzondere Hollandse landschappen vindt ze het leuk om hier meer over te weten.

Ze steekt veel tijd in het bestuderen van de ecologie. Het is mooi om te zien hoe alles in de natuur met elkaar samenwerkt. De kleinste organismes helpen de grootste om te overleven, die ecologische systemen zitten fantastisch in elkaar. Annemieke zal op veel van de natuurreizen aanwezig zijn als reisbegeleider en zorgen voor de organisatorische zaken.

Natuurgids

Tijdens de dagexcursies en natuurreizen heeft u de beschikking over een extra gids. Samen met Chris zal ze u kunnen wijzen op mooie momenten in de natuur. Met veel kennis over planten, vogels en de algemene natuur maakt het de excursies nog interessanter. Met veel enthousiasme en energie zal Annemieke graag met u op pad gaan in de natuur.

“Het is mooi om te zien hoe alles in de natuur samenwerkt, ecologische systemen zitten fantastisch in elkaar

Annemieke Spoelman

Ook natuurfotografie heeft de laatste 10 jaar haar volle aandacht en ze gebruikt naast de telelens ook vaak een macro lens om de kleinste details van alledaagse dingen vast te kunnen leggen. Met deze ervaring kan ze u ook bijstaan met adviezen en dat doet ze graag. Vindt u het leuk om wat meer te lezen over de natuurervaringen van Annemieke? Ze houdt een persoonlijke blog bij die u kunt bezoeken.

Blogpagina Annemieke http://asnatuurfotografie.blogspot.com/

Annemieke Spoelman, Goldcrest nature tours
Jan Huijbers in de Aosta vallei
Annemieke Spoelman natuurgids en reisbegeleider bij Goldcrest Nature Tours