Annemieke Spoelman reisbegeleider en gids

Annemieke Spoelman even voorstellen…

Mede initiatiefnemer en reisbegeleider bij Goldcrest Nature Tours. Annemieke is verantwoordelijk voor de organisatie van de tours en de administratie achter de schermen. De passie voor de natuur is ook bij Annemieke jong begonnen. Alle facetten van de natuur kan haar boeien, zo raakt ze nooit uitgekeken. Zo kijkt ze graag naar vogels, planten en insecten. Maar mooie landschappen en hun cultuurgeschiedenis vindt ze ook fascinerend. Zeker nu er veel meer ruimte komt voor het herstel van onze bijzondere Hollandse landschappen.

Ze steekt veel tijd in het bestuderen van vogels en wilde planten. Het is mooi om te zien hoe alles in de natuur met elkaar samenwerkt. De kleinste organismes helpen de grootste om te overleven, die ecologische systemen zitten fantastisch in elkaar. Annemieke zal op veel van de tours aanwezig zijn als extra gids en zorgen voor de organisatorische zaken.

“Het is mooi om te zien hoe alles in de natuur samenwerkt, ecologische systemen zitten fantastisch in elkaar

Annemieke Spoelman

Ook natuurfotografie heeft de laatste 10 jaar haar volle aandacht en ze gebruikt naast de telelens ook vaak een macro lens om de kleinste details van alledaagse dingen vast te kunnen leggen. Met deze ervaring kan ze u ook bijstaan met adviezen en dat doet ze graag. Vind u het leuk om wat meer te lezen over de natuurervaringen van Annemieke? Ze houdt een persoonlijke blog bij die u kunt bezoeken.

Blogpagina Annemieke http://asnatuurfotografie.blogspot.com/

Annemieke Spoelman, Goldcrest nature tours