Wilde bloemen, Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours volgt de ontwikkelingen en de maatregelen omtrent Covid-19 op de voet, en houdt zich aan de richtlijnen van het COVID-19 (nieuwe coronavirus) | RIVM .Onderstaande kan dus nog aangepast worden naar de maatregelen die gelden op de datum van uw excursie of natuurreis. Laatste update geldend vanaf 16 februari 2022

Wat betekent dat voor onze reizen?

Dagexcursies

Er gelden geen beperkingen voor onze dagexcursies. Wel vragen we u om de basisregels in acht te nemen. U kunt helaas niet deelnemen aan onze excursies als u een positieve testuitslag heeft en in isolatie zit.

Natuurreizen

Voor onze meerdaagse natuurreizen gelden de coronamaatregelen die in het land van bestemming van toepassing zijn. In onze onlinemeeting een week voor vertrek informeren we u over de laatste informatie. We gebruiken veelal een minibus voor het gezamenlijk vervoer. Neem uw verantwoordelijkheid ten aanzien van de groep.

DCC Digital corona certificat
Iedereen moet een geldig bewijs hebben in de corona check app voor het reizen naar het buitenland. U dient daar zelf voor te zorgen. Wij vragen u om als voorzorg binnen 24 uur voor vertrek een zelftest te doen. Reizen met eigen vervoer is optioneel. Voor vertrek hebben we meerdere contactmomenten waarin we u zo accuraat mogelijk van informatie voorzien.

We houden het Dashboard van het ministerie BuZa in de gaten voor de maatregelen per land. Als we niet naar het desbetreffende land kunnen afreizen zullen we een alternatief aanbieden of gelden onze corona annuleringsvoorwaarden. We stemmen alles af op de dan geldende maatregelen en beperkingen. Check onze Reisvoorwaarden voor meer informatie over annuleren.

Veilige bubbel

Onze natuurreizen zijn altijd met maximaal 8 personen. Als we met onze corona check en een zelftest gezond met elkaar op reis gaan vormen we onze eigen veilige “bubbel”. Tijdens onze natuurreizen komen we juist op plekken waar de kans op besmetting klein is. We zijn immers buiten, in de natuur! Onze accommodaties zijn over het algemeen kleinschalig dus ook daar komen we niet met veel mensen in contact. Op deze manier hoeven we dan ook geen extra beperkende maatregelen te nemen.

Reisadvies

Alle landen in Europa hebben een groene of een gele status gekregen. Dit verandert alleen als er een zorgelijke variant van het virus opduikt in een Europees land. Dit betekent dat u kunt reizen naar alle landen in Europa en dat ook uw reis is verzekert via uw reisverzekering. Als u terugreist vanuit een geel land moet u bij terugkeer in Nederland een geldig bewijs hebben van volledige vaccinatie, herstel binnen 6 maanden of een negatieve testuitslag. Voor we op reis gaan wordt u door ons regelmatig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het land van bestemming. Op de website van de Rijksoverheid wijs op reis vindt u alle informatie. https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

PCR test

Als u een verplichte PCR test moet laten doen kunt u via ons korting krijgen. U ontvangt van ons een digitale link waarmee u in een test locatie naar keuze een afspraak kan inplannen. Deze test moet 48 uur of 24 uur voor vertrek worden afgenomen. Verdere informatie volgt nog.

Uw eigen gezondheid

Natuurlijk kunt u conform de richtlijnen van het RIVM niet met ons mee als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Of als u binnen een termijn van 5 dagen bent hersteld van corona of met iemand in aanraking bent gekomen met corona.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier


TIP – Al onze dag tours zijn als privé excursie op maat en groepsexcursie op maat te boeken!

Tweekleurige parelmoervlinder

Tweekleurige parelmoervlinder