Wilde bloemen, Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours volgt de ontwikkelingen en de maatregelen omtrent Covid-19 op de voet, en houd zich daarbij aan de richtlijnen van het COVID-19 (nieuwe coronavirus) | RIVM .Onderstaande kan dus nog aangepast worden naar de maatregelen die gelden op de datum van uw tour. Laatste update 18-06-2021

Wat betekent dat voor onze reizen?

Tijdens onze dag-tours reist u met uw eigen auto. Dit vervangt het gezamenlijk vervoer met een minibus als dat vermeldt staat bij desbetreffende tour.

Voor onze meerdaagse tours gebruiken wij tijdens het vervoer per minibus een mondkapje. Reizen met eigen vervoer is optioneel. We houden het Dashboard van het ministerie BuZa in de gaten voor de maatregelen per land. Als we niet naar het desbetreffende land kunnen afreizen zullen we een alternatief aanbieden of gelden onze corona annuleringsvoorwaarden. We stemmen alles af op de dan geldende maatregelen en beperkingen.

Vanaf 01-07-2021 gaat het coronareiscertificaat voor reizen in Europa in, het DCC. U kunt dit gaan aanvragen vanaf 24 juni 2021 als u volledig bent gevaccineerd, een negatieve PCR test heeft of corona heeft gehad(binnen 6 maanden). Vanaf 1 juli 2021 kan je met het DCC reizen binnen de EU zonder extra toestemmingsdocumenten naar landen met een geel en groen reisadvies.

Reisadvies

PCR test

Als u een verplichte PCR test moet laten doen kunt u via ons korting krijgen. U ontvangt van ons een digitale link waarmee u in een test locatie naar keuze een afspraak kan inplannen. Deze test moet 48 uur voor vertrek worden afgenomen. Verdere informatie volgt nog.

1,5 meter vogelen

Tijdens de tours zullen we op gepaste afstand (1,5 meter) van elkaar vogelen. Soms betekent dat we niet tegelijk in een kijk hut kunnen. We zullen om toerbeurt met elkaar afwisselen.
Goldcrest Nature Tours neemt ontsmettingsmiddelen mee tijdens de tour. Ook na gebruik van onze optiek zal deze gelijk worden ontsmet.

Uw eigen gezondheid

Natuurlijk kunt u conform de richtlijnen van het RIVM niet met ons mee als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Of als u binnen een termijn van 5 dagen bent hersteld van corona of met iemand in aanraking bent gekomen met corona. Download hieronder de maatregelen die opgesteld zijn op 8 maart 2021.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier

TIP – Al onze dag tours zijn ook als privé excursie op maat te boeken!

Smalle Randwants, Covid-19 protocol