Wilde bloemen, Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours volgt de ontwikkelingen en de maatregelen omtrent Covid-19 op de voet, en houd zich daarbij aan de richtlijnen van het COVID-19 (nieuwe coronavirus) | RIVM .Onderstaande kan dus nog aangepast worden naar de maatregelen die gelden op de datum van uw tour. Laatste update 19-05-2021

Wat betekent dat voor onze reizen?

Tijdens onze dag-tours reist u met uw eigen auto. Dit vervangt het gezamenlijk vervoer met een minibus als dat vermeld staat bij desbetreffende tour. We kunnen tijdens de geldige lockdown tot en met 20-04-2021 niet met een volledige groep van maximaal acht(8) personen samenkomen. We hanteren tot en met 20-04-2021 maximaal vier(4) personen of leden uit een huishouden.

Voor onze meerdaagse tours (na half mei 2021) gebruiken wij tijdens het vervoer per minibus een mondkapje. Reizen met eigen vervoer is optioneel. We houden het Dashboard van het ministerie BuZa in de gaten voor de maatregelen per land. Als we niet naar het desbetreffende land kunnen afreizen zullen we een alternatief aanbieden of gelden onze corona annuleringsvoorwaarden. We stemmen alles af op de dan geldende maatregelen en beperkingen.

1,5 meter vogelen

Tijdens de tours zullen we op gepaste afstand (1,5 meter) van elkaar vogelen. Soms betekent dat we niet tegelijk in een kijk hut kunnen. We zullen om toerbeurt met elkaar afwisselen.
Goldcrest Nature Tours neemt ontsmettingsmiddelen mee tijdens de tour. Ook na gebruik van onze optiek zal deze gelijk worden ontsmet.

Uw eigen gezondheid

Natuurlijk kunt u conform de richtlijnen van het RIVM niet met ons mee als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Of als u binnen een termijn van 5 dagen bent hersteld van corona of met iemand in aanraking bent gekomen met corona. Download hieronder de maatregelen die opgesteld zijn op 8 maart 2021.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier

TIP – Al onze dag tours zijn ook als privé excursie op maat te boeken!

Smalle Randwants, Covid-19 protocol