Wilde bloemen, Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours Covid-19 protocol

Goldcrest Nature Tours volgt de ontwikkelingen en de maatregelen omtrent Covid-19 op de voet, en houd zich daarbij aan de richtlijnen van het COVID-19 (nieuwe coronavirus) | RIVM .Onderstaande kan dus nog aangepast worden naar de maatregelen die gelden op de datum van uw tour. Laatste update geldend tot 14 januari 2022

Wat betekent dat voor onze reizen?

Tijdens onze dagexcursies met vervoer in een minibus (Delta tour) vragen wij u als u niet volledig gevaccineerd bent of hersteld binnen zes maanden een negatief test resultaat te overleggen. Dit mag een zelftest zijn en niet ouder dan 24 uur. Zo hoeven we verder geen beperkende maatregelen te nemen. Wilt u dit niet dan kunt u uiteraard met uw eigen auto rijden.

Voor onze meerdaagse natuurreizen gebruiken wij een minibus voor het gezamenlijk vervoer. Iedereen moet een geldig bewijs hebben in de corona check app voor het reizen naar het buitenland. Wij vragen u om als voorzorg binnen 24 uur voor vertrek een zelftest te doen. Reizen met eigen vervoer is optioneel. We houden het Dashboard van het ministerie BuZa in de gaten voor de maatregelen per land. Als we niet naar het desbetreffende land kunnen afreizen zullen we een alternatief aanbieden of gelden onze corona annuleringsvoorwaarden. We stemmen alles af op de dan geldende maatregelen en beperkingen. Check onze Reisvoorwaarden voor meer informatie over annuleren.

Veilige bubbel

Onze natuurreizen zijn altijd met maximaal 8 personen. Als we met onze corona check en een zelftest gezond met elkaar op reis gaan vormen we onze eigen veilige “bubbel”. Tijdens onze natuurreizen komen we juist op plekken waar de kans op besmetting klein is. We zijn immers buiten, in de natuur! Onze accommodaties zijn over het algemeen kleinschalig dus ook daar komen we niet met veel mensen in contact. Op deze manier hoeven we dan ook geen extra beperkende maatregelen te nemen.

Reisadvies

Alle landen in Europa hebben een groene of een gele status gekregen. Dit verandert alleen als er een zorgelijke variant van het virus opduikt in een Europees land. Dit betekent dat u kunt reizen naar alle landen in Europa en dat ook uw reis is verzekert via uw reisverzekering. Als u terugreist vanuit een geel land moet u bij terugkeer in Nederland een geldig bewijs hebben van volledige vaccinatie, herstel binnen 6 maanden of een negatieve testuitslag. Voor we op reis gaan wordt u door ons regelmatig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het land van bestemming. Op de website van de Rijksoverheid wijs op reis vindt u alle informatie. https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

PCR test

Als u een verplichte PCR test moet laten doen kunt u via ons korting krijgen. U ontvangt van ons een digitale link waarmee u in een test locatie naar keuze een afspraak kan inplannen. Deze test moet 48 uur of 24 uur voor vertrek worden afgenomen. Verdere informatie volgt nog.

1,5 meter vogelen

Tijdens de tours zullen we op gepaste afstand (1,5 meter) van elkaar vogelen. Soms betekent dat we niet tegelijk in een kijk hut kunnen. We zullen om toerbeurt met elkaar afwisselen.
Goldcrest Nature Tours neemt ontsmettingsmiddelen mee tijdens de tour. Ook na gebruik van onze optiek zal deze gelijk worden ontsmet.

Uw eigen gezondheid

Natuurlijk kunt u conform de richtlijnen van het RIVM niet met ons mee als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Of als u binnen een termijn van 5 dagen bent hersteld van corona of met iemand in aanraking bent gekomen met corona.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier


TIP – Al onze dag tours zijn als privé excursie op maat en groepsexcursie op maat te boeken!

Tweekleurige parelmoervlinder

Tweekleurige parelmoervlinder