Gentiaan nivalis

Wat betekenen de icoontjes die bij onze tourinformatie staan?

 

Vogelreis:

Een dagexcursie of natuurreis waarin het kijken naar vogels centraal staat.

Groepsreis:

Deze natuurreis/dagexcursie vindt plaats met een groep. Deze groep heeft altijd een minimaal en maximaal deelnemersaantal. Maximaal gaan er 8 personen mee op een groepsreis met Goldcrest Nature Tours.

Algemene natuurbeleving:

Een dagexcursie of natuurreis waar de natuurbeleving centraal staat. Dit is eigenlijk het geval op al onze excursies en reizen 🙂

Transport:

Bij deze natuurreis/dagexcursie is het vervoer inbegrepen . Wij gebruiken hiervoor een comfortabele minibus of ruime personenauto.

Eco tour:

Een dagexcursie of natuurreis met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Dit houdt in dat we gezamenlijk reizen in een minibus of met de trein reizen.

Fotografiereizen:

Bij deze natuurreis/dagexcursie is er veel gelegenheid om te fotograferen . In de tourinformatie wordt beschreven of de natuurreis een fotografiereis is.

Winterse omstandigheden:

Een natuurreis met een grote kans op winterse omstandigheden. Dit houdt in dat de temperatuur nul graden Celsius of lager is. Er is kans op sneeuw en ijs.

Bootreis:

Bij deze natuurreis/dagexcursie is een bootreis inbegrepen. Dit kan zijn een ferry overtocht, een fluisterboot of een boottocht om te zeevogelen. In de tourbeschrijving vindt u alle informatie.

Privé- of groepsexcursie op maat:

Een op maat gemaakte dagexcursie in de natuur of een natuurreis. Een privé excursie is tot maximaal drie personen, daarna wordt het een groepsexcursie op maat. Deze privé- en groepsexcursie op maat wordt helemaal afgestemd op uw wensen.

Vlinder- en insectenreis:

Deze dagexcursie of natuurreis staat in het teken van vlinders en insecten.

 

Moeilijkheidsgraad makkelijk:

Deze dagexcursie of natuurreis is makkelijk wat betreft de moeilijkheidsgraad. Een basisconditie is voldoende om mee te gaan op deze dagexcursie of natuurreis.

Moeilijkheidsgraad gemiddeld:

Deze dagexcursie of natuurexcursie heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Dit betekent dat een goede basisconditie wenselijk is. Neem contact met ons op als u twijfelt of u hieraan voldoet.

 

Moeilijkheidsgraad moeilijk:

Deze dagexcursie of natuurreis is moeilijk wat betreft de moeilijkheidsgraad. Een zeer goede conditie is wenselijk om mee te gaan op deze dagexcursie of natuurreis. Neem contact met ons op voor meer informatie als u twijfelt.