Beschrijving
Poolexpeditie rondom Spitsbergen
IJsbeer, Walrus, walvissen en de (zee)vogels van de Arctic
Vertrekdatum Hondius:
05-25: 30/6 t/m 09/7 2025
06-25: 09/7 t/m 18/7 2025
07-25: 18/7 t/m 27/7 2025
Vertrekdatum Ortelius:
06-25: 03/7 t/m 12/7 2025
07-25: 12/7 t/m 21/7 2025
08-25: 21/7 t/m 30/7 2025
09-25: 30/7 t/m 08/8 2025
Vertrekdatum Plancius:
06-25: 01/7 t/m 10/7 2025
07-25: 10/7 t/m 19/7 2025
09-25: 26/7 t/m 04/8 2025
Ga mee op poolexpeditie tijdens een expeditiecruise rondom Spitsbergen. Deze bijzondere expeditie biedt de kans om het unieke
poollandschap te aanschouwen en om pooldieren in hun natuurlijke habitat te zien: zeevogels, walvissen, Walrussen, zeehonden, Poolvossen, rendieren en de ‘Koning van de Arctis", de IJsbeer.
Spitsbergen
Onze cruise begint en eindigt in Longyearbyen op het eiland Spitsbergen. Hier kunt u al genieten van de flora en fauna die zo kenmerkend is voor de Noordpool. Verschillende broedvogels zijn druk in de weer om hun jongen groot te brengen. Poolvos en Rendieren worden hier regelmatig waargenomen. Bijzondere planten die tegen deze zware omstandigheden opgewassen zijn staan volop in bloei. Wellicht kunt u al gelijk op de eerste dag mooie waarnemingen noteren.
De expeditiecruise wordt uitgevoerd door de ervaren operator Oceanwide Expeditions. Marktleider op het gebied van expeditiecruises en zeer goed georganiseerd, met een uitstekende vloot. We varen met het ijsversterkende schip de Ortelius, Plancius of Hondius om Spitsbergen heen. Als tenminste de omstandigheden het toelaten, soms is het pakijs nog te dicht om rondom te varen. Een mooi alternatief is dan het noordoosten en zuidoosten van Spitsbergen. De expeditieleider bepaalt hoe er gevaren wordt en de regels van het AECO worden nageleefd.
Expeditiecruise versus cruisen
Bedenk dat dit geen gewone cruise is! Een expeditiecruise is gebaseerd op de natuur en de natuurbeleving. De omgeving in deze Arctische wateren is zeer kwetsbaar, er wordt goed gemonitord of iedereen zich aan de richtlijnen houdt. Anders dan bij een "gewone cruise" is het programma een richtlijn. Allerlei factoren kunnen voor aanpassingen zorgen in deze ruige en soms onherbergzame omgeving. Spitsbergen en de Arctische zee behoren tot de laatste echte wildernis op Aarde. Flexibiliteit is op zijn plaats als je deelneemt aan een Expeditiecruise. De weersomstandigheden worden goed gecommuniceerd aan boord zo weet u waar u aan toe bent.
Gids
Aan boord van de Ortelius, Plancius en Hondius is naast de bekwame bemanning ook altijd een Engels sprekende natuurgids aanwezig. Zo wordt er gemeld als er interessante waarnemingen te zien zijn. Dat kunnen naast bijzondere vogelsoorten ook walvissen zijn of een Walrus. Natuurlijk wil niemand de IJsbeer missen, u kunt ervan op aan dat alles goed in de gaten wordt gehouden om niks te hoeven missen. Met de vele lichturen kan er een indrukwekkende lijst met soorten worden waargenomen. Dit is nooit een garantie!
Bij tien of meer deelnemers via Goldcrest Nature Tours gaat er een eigen gids mee. Deze natuurgids, vogelaar en natuurfotograaf staat dan de gehele week tot uw beschikking. U krijgt dan naast de kundige uitleg van de expeditie gidsen ook extra informatie van uw Goldcrest Nature Tours gids.
Aan boord worden diverse interessante lezingen gegeven waar u aan deel kunt nemen. Deze lezingen zijn inbegrepen en zeer de moeite waard. De crew van Oceanwide Expeditions zijn zeer ervaren en kunnen u van alles vertellen over het bijzondere leven op en rond de Noordpool.
Wat zeggen deelnemers over deze expeditie?
Onze expeditiecruise ging van hoogtepunt naar hoogtepunt. Van IJsberen (mannetjes en moeders met kleintjes) naar Blauwe Vinvis, en Poolvos. Het expeditieteam en de bemanning hebben hun uiterste best gedaan om ons een buitengewone natuurervaring te bezorgen.
∼Ruth
Reisprogramma
- Dag 1: Een reisdag naar Longyearbyen en inschepen
- Dag 2: Krossfjord en bezoek Ny Ålesund
- Dag 3: Monaco gletsjer
- Dag 4+5: Sjuøyane (de Zeven Eilanden) 81 graden noorderbreedte
- Dag 6: Hinlopenstraat
- Dag 7: Freemansundet, Barentsøya en Edgeøya
- Dag 8: Hornsund
- Dag 9: Bellsund fjordsysteem
- Dag 10: Longyearbyen, ontschepen en reisdag
NB: Bovenstaand programma is niet bindend, ijscondities en weersomstandigheden bepalen de route die we kunnen varen. De expeditieleider zal een alternatieve route nemen, indien nodig. Zodiaclandingen zullen zo vaak mogelijk in het programma worden opgenomen.
Optioneel: extra overnachtingen voor en/of na de cruise in Longyearbyen op Spitsbergen. Informeer naar de mogelijkheden.
Programma van dag tot dag
Dag 1:
Aangeland in Longyearbyen, het administratieve centrum op het grootste eiland van de Spitsbergen archipel. Geniet voor het aan boord gaan van een wandeling door dit voormalige mijnstadje.
Een bezoek aan het het houten kerkje en het indrukwekkende poolmuseum zijn zeker de moeite waard. Misschien onverwacht in het poolgebied, maar in de omgeving van Longyearbyen zijn meer dan 100 plantensoorten te vinden waaronder veel planten met mooie bloemen. Wellicht maakt u nog kans op een ontmoeting met een Rendier.
In de vroege avond zal het schip vertrekken en de grote Isfjord invaren. In deze 75 kilometer lange fjord zien we mogelijk al onze eerste walvissen. Vogelsoorten als de Eider, Grote burgemeester, Zwarte zeekoet en Drieteenmeeuw zijn veel voorkomend in de omgeving van Longyearbyen.
Dag 2:
Noordwaarts varend langs de westkust bereiken we in de ochtend de Krossfjord. Hier gaan we de Zodiacs in voor een cruise in de Fjortende Julibukta, met op de achtergrond het indrukwekkende blauwwitte front van de Veertiende Juli gletsjer. Op ijsschotsen liggen vaak Baardrobben uit te rusten.
Dicht bij de gletsjer broeden grote aantallen Drieteenmeeuwen en Dikbekzeekoeten op de vogelkliffen. Op de weelderig begroeide toendra onder de klif groeit een grote variëteit aan planten, zoals steenbreken en silenes.
Er is ook veel kans om hier Poolvossen te spotten, die aan de voet van de kliffen patrouilleren voor het geval een kuiken uit het nest valt. In de middag bezoekt u Ny Ålesund, de meest noordelijke nederzetting van de wereld. Sinds 1963 is de kolenmijn gesloten en is het dorp een gerenommeerd poolonderzoekscentrum, maar delen van de trein en het treintracé zijn nog steeds te zien.
In en rond het dorp broeden Brandganzen, Kleine rietganzen en Noordse sternen. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Arctische expedities zullen wellicht naar de ankermast willen wandelen. Deze werd gebruikt voor de Zeppelins van Amundsen en Nobile, de zeppelins Norge in 1926 en Italia in 1928, voorafgaand aan hun vluchten naar de Noordpool.
Als alternatief varen we mogelijk naar Raudfjorden, gelegen in het noordwesten van Spitsbergen.
Doelsoorten:
Drieteenmeeuw, Dikbekzeekoet, Kleine alk, Papegaaiduiker, Roodkeelduiker, Noordse stormvogel, Brandgans, Kleine rietgans, Noordse stern, Eider, Paarse strandloper, Grote jager, Kleine jager, Ivoormeeuw, Sneeuwgors, Poolvos, Rendier, IJsbeer, Baardrob, Gewone zeehond, Steenbreek, Silene
Dag 3:
Mogelijk bezoeken we de Liefdefjord en varen daar richting de bijna 5 kilometer lange Monaco gletsjer. Het water voor het gletsjerfront is een interessant foerageergebied voor duizenden Drieteenmeeuwen, maar ook Beluga’s worden hier regelmatig voor de gletsjer gezien.
De Liefdefjord is IJsberen gebied en dit magnifieke roofdier wordt dan ook regelmatig waargenomen in de fjord. Wanneer de fjord vanwege het ijs of weersomstandigheden niet toegankelijk is wordt uitgeweken naar een alternatieve route langs de westkust.
Doelsoorten:
Drieteenmeeuw, Roodkeelduiker, Noordse stormvogel, Kleine rietgans, Grote jager, Kleine jager, Grote burgemeester, Zwarte zeekoet, Ivoormeeuw, Kleine alk, Papegaaiduiker, Beluga, Dwergvinvis, Blauwe vinvis, IJsbeer, Walrus, Baardrob
Dag 4 en 5
Ten noorden van Nordaustlandet hopen we vandaag het meest noordelijke punt van de reis te bereiken bij de Sjuøyane, oftewel de Zeven Eilanden. Hier bevinden we ons dichtbij de 81 graden noorderbreedte en slechts 1000 kilometer van de geografische Noordpool.
IJsberen bevolken deze regio, samen met Walrussen en Ivoormeeuwen. Mogelijk komen we hier ook pakijs tegen en het schip zal dit dan zeker benaderen om deze witte woestijn te aanschouwen. Het pakijs is de natuurlijke habitat van de IJsbeer en we gaan dan ook pogen dit fantastisch mooie dier hier te zien. Wanneer de rand van het pakijs zich tientallen zeemijlen ten noorden van de Zeven Eilanden bevindt (vaak rond augustus), kunnen we een tweede dag in dit gebied blijven.
Als alternatief bezoeken we de Sorgfjorden, aan de noordkust van het hoofdeiland van Spitsbergen. Hier vinden we vaak een kudde Walrussen op het strand waar zich ook, dichtbij op een heuvel de graven van 17e-eeuwse walvisvaarders bevinden. tijdens een wandeling over de hoog-Arctische toendra ontmoeten we vast rendieren of een familie Sneeuwhoenders.
Doelsoorten:
Ivoormeeuwen, Sneeuwhoen, Noordse stormvogel, Grote burgemeester, Drieteenmeeuw, Noordse stern, Zwarte zeekoet, Dikbekzeekoet, Kleine alk, Papegaaiduiker, Baardrob, Ringelrob, Zadelrob, Klapmuts, IJsbeer, Walrus, Rendieren
Dag 6:
Vandaag varen we de Hinlopen Straat binnen, een spectaculaire zeestraat tussen Spitsbergen en Nordaustlandet. In de monding worden regelmatig Blauwe Vinvissen gezien.
Het hoog-Arctische gebied wordt verder bevolkt door Walrussen, Baardrobben, Ivoormeeuwen en IJsberen. We maken een wandeling over de toendra van het Lomfjordshalvøya en bekijken vanaf de zodiacs de vogelkliffen van Alkefjellet, met zijn tienduizenden Dikbekzeekoeten en Drieteenmeeuwen één van de hoogtepunten van de Arctic.
Op Nordaustlandet ervaren we mogelijk hoe ‘Life in the Freezer’ voelt. In deze ijswoestijn leven toch ook nog rendieren, Kleine rietganzen, Ivoormeeuwen en IJsberen.
Bij Torrelneset verkennen we de polaire woestijn van Nordaustlandet, 's werelds derdegrootste ijskap, die niet ver hiervandaan in zee uitkomt. Het is ook mogelijk dat we hier Walrussen ontmoeten.
Wanneer de ijssituatie onze doorgang door de Hinlopenstraat verhindert wordt er een alternatieve route genomen.
Doelsoorten:
Dikbekzeekoet, Zwarte zeekoet, Drieteenmeeuw, Ivoormeeuw, Kleine rietgans, Kolgans, Noordse stormvogel, Roodkeelduiker, Noordse stern, Kleine jager, Grote jager, Drieteenstrandloper, Paarse strandloper, Blauwe vinvis, Baardrob, Walrus, IJsbeer, Poolvos, Rendier
Dag 7:
In de Freemansundet, de vrij nauwe doorgang tussen Barentsøya en Edgeøya, zijn we van plan om op Sundneset aan land te gaan, bij een oude pelsjagershut. We willen hier een stevige wandeling maken over de toendra en gaan op zoek naar rendieren en Brandganzen. Regelmatig worden onze landingspogingen hier echter verijdeld door de frequent aanwezige IJsberen.
We varen we zuidwaarts, mogelijk richting Diskobukta, aan de westzijde van Edgeøya, of naar Kapp Lee. Op Kapp Lee bevindt zich een Walrus ‘haul-out’ en de resten van een oude nederzetting van Russische pelsjagers, de Pomoren. Gedurende de nacht varen we richting de westkust van Spitsbergen, naar de Hornsund.
Doelsoorten:
Brandgans, Kleine rietgans, Eider, Noordse stormvogel, Grote burgemeester, Drieteenmeeuw, Ivoormeeuw, Noordse stern, Zwarte zeekoet, Dikbekzeekoet, Kleine alk, Papegaaiduiker, Drieteenstrandloper, Paarse strandloper, Sneeuwgors, Dwergvinvis, IJsbeer, Walrus, Ringelrob, Rendier
Dag 8:
We beginnen de dag rustig en varen de spectaculaire Hornsund binnen, genietend van het landschap van steile bergen en hoge gletsjer fronten. De Hornsund is een van de meest ruige fjorden van Spitsbergen. De berg Hornsundtind reikt tot 1431 meter, terwijl de vorm van de bergtop Bautaen verklaart waarom Nederlandse ontdekkingsreizigers de naam ‘Spitsbergen’ aan de archipel gaven. Er zijn wel 14 prachtige gletsjers in het gebied en er bestaat een grote kans op ontmoetingen met zeehonden en IJsberen.
Gedurende de nacht varen we naar de Bellsund.
Doelsoorten:
Eider, Noordse stormvogel, Grote burgemeester, Ivoormeeuw, Zwarte zeekoet, Dikbekzeekoet, Kleine alk, Papegaaiduiker, Grote jager, Kleine jager, Gewone vinvis, Bultrug, Dwergvinvis, Gewone zeehond, Baardrob, IJsbeer,
Dag 9:
Vandaag bezoeken we de Bellsund, een van de grootste fjordsystemen van Spitsbergen en een bijna lieflijke groene fjord. De oceaanstromingen zorgen ervoor dat dit gebied gemiddeld wat warmer is dan andere gebieden in de archipel, wat zich uit in de weelderig begroeide toendra in de fjord. Er zijn hier vele plekken met interessante natuur maar ook geschiedenis.
Op Ahlstrandhalvøya gaan we aan land bij de monding van de Van Keulenfjorden. Hier liggen stapels Beluga botten (kleine witte walvissen), een overblijfsel van de 19e-eeuwse jacht op deze dieren en een herinnering aan de gevolgen van de ongebreidelde jacht. Gelukkig werden de Beluga’s niet tot uitsterven bejaagd en kunnen we ze ook in dit gebied nog regelmatig waarnemen.
In de namiddag varen we een van de zij-fjorden binnen, waar we een uitgestrekte toendra kunnen verkennen, met veel rendieren en een enorme Kleine Alken kolonie, in en op de puinhelling van de aangrenzende berg.
Doelsoorten:
Noordse stormvogel, Noordse stern, Drieteenmeeuw, Grote burgemeester, Paarse strandloper, Zwarte zeekoet, Dikbekzeekoet, Kleine alk, Beluga, Dwergvinvis, Poolvos
Dag 10:
Aan ieder avontuur, hoe mooi ook, komt uiteindelijk een einde. U monstert af in Longyearbyen, met als bagage de diepe indrukken die deze bijzondere reis en de ruige natuur op u gemaakt hebben.
Als u een extra overnachting in Longyearbyen heeft geboekt wordt u met uw bagage naar uw hotel gebracht. Vliegt u gelijk terug naar Nederland dan wordt u naar de luchthaven gebracht voor de terugreis.
NB: Transport naar de luchthaven is afhankelijk van de vliegtijden, en worden vooraf met u gecommuniceerd.
Wat is inbegrepen
Inclusief:
✓ De reis aan boord zoals aangegeven in de reisbeschrijving
✓ Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie en thee
✓ Alle Zodiac cruises, excursies aan wal en groepsactiviteiten gedurende de reis
✓ Alle lezingen en presentaties aan boord gegeven door ons ervaren expeditie team
✓ Gebruik van rubber laarzen en sneeuwschoenen.
✓ Transfers en bagageafhandeling tussen de luchthaven, hotels en het schip voor de passagiers op de groepsvluchten van en naar Longyearbyen.
✓ Diverse havengelden en belastingen tijdens de reis aan boord.
✓ AECO toeslagen en gouvernementele belastingen.
✓ Uitgebreide informatie materialen voor uw vertrek
✓ Digitale soortenlijst en logboek na afloop
✓ CO2 compensatie via Trees for All
Exclusief:
− Retourvlucht Longyearbyen (tickets zijn los bij te boeken)
− Maaltijden en drankjes tijdens de vluchten en op het vliegveld
− Aankomst en vertrek belastingen. Maaltijden aan wal.
− Paspoort en visum kosten.
− Arrangementen (extra overnachtingen) voor - en na de reis aan boord.
− Alle uitgaven van persoonlijke aard bijvoorbeeld in de bar
− Reisverzekering (verplicht)
− Annuleringsverzekeringen (ten zeerste aanbevolen)
− Boekingskosten per boeking € 20,00
Praktisch
Deze expeditiecruise wordt uitgevoerd met de Ortelius, Plancius en de Hondius. Informeer naar de vertrekdatums om te bepalen met welk schip u de expeditie gaat ondernemen.
De Ortelius heeft de hoogste ijsklasse (UL1 wat gelijkstaat met 1A) en is daardoor zeer geschikt om door pakijs te varen. Het is een stoer en degelijk expeditieschip met plaats voor slechts 108 passagiers. Er zijn buiten ruime, open dekken op meerdere niveaus en met banken om te zitten, waardoor er goed uitzicht is voor iedereen. Doordat het aantal passagiers beperkt is kan, ook dankzij de beperkte grootte van het schip en de flexibiliteit van de bemanning en expeditiestaf, het maximale uit de poolreizen gehaald worden.
Onze reizen in het Noordpoolgebied zijn en blijven in de eerste plaats gericht op een actief en educatief reisprogramma, waarbij zoveel mogelijk tijd aan land wordt doorgebracht. De Ortelius wordt bemand door 22 bemanningsleden, 19 internationale hotelstaf en een dokter. En in het Noordpoolgebied 8; 1 expeditieleider en 7 gidsen/sprekers. De “Ortelius” heeft 11 zodiacs aan boord waarvan er 9 gebruikt worden en 2 als reserve dienen. De zodiac-motoren zijn 60pk Yamaha’s.
U vliegt naar en vanaf Longyearbyen op Spitsbergen. Vluchten zijn niet inbegrepen maar kunnen los worden bijgeboekt. U kunt dit aangeven op uw boekingsformulier. U ontvangt altijd eerst een offerte, na goedkeuring worden de tickets geboekt. Deze extra dienst wordt apart gefactureerd en valt niet onder de pakketreis. Voor meer informatie zie onze Reisvoorwaarden
Er zijn geen directe vluchten naar Longyearbyen, meestal is er een tussenstop op Oslo. Het kan voorkomen dat er veel tijd tussen de twee vluchten zit zodat een overnachting in Noorwegen noodzakelijk is. U wordt daarover geïnformeerd in de offerte.
Transfer van en naar de luchthaven of hotel zit bij de pakketreis inbegrepen. Deze service wordt door de touroperator verzorgt. U ontvangt voor vertrek alle informatie.
Alle maaltijden zijn inbegrepen tijdens deze natuurreis. Behalve de maaltijden op de vliegvelden en in het vliegtuig , die zijn voor eigen rekening.
Dagelijks worden drie uitgebreide maaltijden uit de internationale keuken bereid door onze chefs, en afhankelijk van de omstandigheden geserveerd aan tafel of in buffetvorm opgediend in het restaurant. Er is elke dag de mogelijkheid te kiezen voor vlees, vis of vegetarisch en de chefs zullen altijd proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een specifiek dieet.
Alle drankjes behorende bij de maaltijden zijn inbegrepen. Denk dan aan water, frisdrank, huiswijn en tapbier. Overige (alcoholische) drankjes in de bar en extra versnaperingen zijn voor eigen rekening.
Eventuele dieetwensen kunt u doorgeven op uw boekingsformulier.
De passagiers aan boord van de Ortelius zijn in het algemeen praktisch gekleed. Neem vrijetijds- en warme buitensport kleding mee voor alle mogelijke activiteiten. Houdt u er rekening mee dat u ook aan boord veel buiten zal staan, om de prachtige landschappen vanaf het dek te bewonderen, en dat het aan dek glad kan zijn. Neem hiervoor stevige schoenen mee. Draag warme kleding in meerdere lagen omdat het binnen in het schip comfortabel warm is maar aan dek meestal koud. Slippers, Croqs of andere “binnen-schoenen” met een rubberen zool zijn praktisch en comfortabel om binnen te dragen.
Passagiers op een Ortelius reis zijn meestal tussen de 30 en 80 jaar oud - een meerderheid gewoonlijk tussen de 45 en 65 jaar. De Ortelius expedities trekken reizigers van over de hele wereld aan, op veel reizen zijn er reizigers met verschillende nationaliteiten aan boord. De passagiers worden gekenmerkt door een sterke interesse in de natuur en het verlangen om afgelegen gebieden te verkennen. De vriendschappen en teamgeest die zich aan boord ontwikkelen zijn een belangrijk onderdeel van de expeditie-ervaring.
U moet over een goede gezondheid en een redelijke conditie beschikken en in staat zijn 3 tot 4 uur per landing te wandelen. Hoewel we ook vaak varen om de geplande route te volgen willen we zoveel mogelijk tijd aan land doorbrengen. Het staat u vrij om tijdens een landing aan boord van het schip te blijven, bijvoorbeeld wanneer landingen te vermoeiend of zwaar zijn. In de poolgebieden zijn weinig tot geen havens of kades om aan te leggen. Om op de afgelegen stranden of rotskusten aan land te gaan gebruiken we 2 zodiacs, stabiele rubberboten. Om deel te nemen aan de landingen per zodiac moet u in staat zijn om van het schip via een zogenaamde gangway, een metalen trap, af te dalen in de zodiac. De bemanning zal u daarbij assisteren. Dit zal steeds beter gaan na een paar keer oefenen. Aan land kan het glad en rotsachtig zijn. U reist in een afgelegen gebied, zonder toegang tot geavanceerde medische faciliteiten, dus u kunt niet aan deze expeditiereizen deelnemen wanneer u een levensbedreigende aandoening hebt of als u dagelijkse medische zorg nodig hebt.
Accommodatie
Uw keuze voor een hut geschiedt op basis van beschikbaarheid!
Nadat u keuze aan ons is doorgegeven kunnen wij voor u kijken of deze optie nog beschikbaar is. Er kunnen zich kleine wijzigingen hebben voorgedaan, u krijgt van ons altijd de juiste prijsopgave alvorens u tot boeken overgaat.
NB: De rederij kiest ervoor om de vier persoons gedeelde hut te scheiden op geslacht.
4-persoons hut met patrijspoort
2 patrijspoorten
2 stapelbedden
Privé douche & toilet
Bureau & stoel
Flatscreen TV
Telefoon & WiFi (extra)
Haardroger
Voldoende bergruimte
Prijs per persoon € 5150,00
gedeelde hut
3-persoons hut met patrijspoort
2 patrijspoorten
1 stapelbed + 1 apart bed
Privé douche & toilet
Bureau & stoel
Flatscreen TV
Telefoon & WiFi (extra)
Haardroger
Voldoende bergruimte
Prijs per persoon € 6350,00
Gedeelde hut
2-persoons hut met patrijspoort, dek 4
2 patrijspoorten
2 bedden
Privé douche & toilet
Bureau & stoel
Flatscreen TV
Telefoon & WiFi (extra)
Haardroger
Voldoende bergruimte
volledige hut € 14900,00
Prijs voor bezetting twee personen
1 persoon op aanvraag
Prijs bij bezetting 1 persoon
(1.7x de gedeelde hut).
prijs per persoon € 7450,00
Gedeelde hut voor twee personen
2-persoons hut met raam
2 ramen
2 bedden
Privé douche & toilet
Bureau & stoel
Flatscreen TV
Telefoon & WiFi (extra)
Haardroger
Voldoende bergruimte
Volledige hut € 16100,00
Prijs volledige hut met twee personen
1 persoon op aanvraag
Prijs volledige hut voor 1 persoon
(1.7x gedeelde kamerprijs).
1 persoon € 8050,00
Prijs gedeelde hut met twee personen
2-persoons deluxe hut
3 ramen
2 lage bedden
Privé douche en toilet
Bureau & stoel
Kleine sofa
Flatscreen TV
Telefoon & WiFi (extra)
Koelkast
Koffie & thee apparaat
Haardroger
Ruime opbergruimte
Volledige hut € 17300,00
Prijs volledige bezetting van 2 personen
1 persoon op aanvraag
Prijs volledige hut, bezetting 1 persoon
(1.7x gedeelde hut prijs)
1 persoon € 8650,00
Prijs per persoon, gedeelde hut
Superior
Minimaal 2 ramen
1 2-persoons bed
1 éénpersoons (bank) bed
Privé douche & toilet
Bureau & stoel
Flatscreen TV
Telefoon & WiFi (extra)
Koelkast
Koffie & Thee zetter
Haardroger
Voldoende bergruimte
Volledige hut € 19400,00
Prijs volledige hut, volle bezetting
1 persoon op aanvraag
Prijs volledige hut met bezetting 1 persoon
(1.7x gedeelde hut prijs)
Prijs per persoon € 9700,00
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.