Swarovski NL Pure 8×42

2.628,00

Top klasse verrekijker van Swarovski optik

Top verrekijker voor vogelaars
Verkrijgbaar in 8x, 10x en 12x vergroting
Met de nieuwste technieken van Swarovski optik
Een ongeëvenaarde kijkervaring
Uitstekende service en garantie van Swarovski optik

Onze optiekpartner is Vogelinformatiecentrum Texel

Voor een persoonlijk advies komt u eenvoudig met ons in Contact

Categorie: Tag:

Beschrijving

Verrekijker Swarovski NL Pure 8x42

Top verrekijker van Swarovski

De nieuwe NL pure 8×42

De revolutionaire swarovision technologie van swarovski optik zoals deze voor het eerst werd toegepast bij de EL verrekijkers is nu verder verbetert en maakt nu bij de nieuwe NL pure 42 een voor verrekijkers tot nu toe ongeëvenaarde beeldkwaliteit mogelijk. De combinatie van field flattener lenzen en hd-optiek zorgt voor een indrukwekkende beeldresolutie in het gehele gezichtsveld. Geeft dus een maximaal contrast zelfs bij schemering. Door de grote oogafstand genieten ook brildragers van het gehele groothoek-gezichtsveld.

Field flattener lenzen – scherp helemaal tot aan de rand

De beeldscherpte van de nieuwe NL pure werd nog nooit tevoren in enig andere verrekijker bereikt. De gebruikte field flattener lenzen doen een nagenoeg vlak beeld ontstaan. Zelfs de fijnste structuren en de kleinste details worden zo tot aan de rand haarscherp weergegeven. Voor het eerst krijgt de natuurwaarnemer een perfect beeld zonder storende vertekeningen. De uitstekende beeldkwaliteit in het volledige gezichtsveld maakt permanent bijstellen overbodig en zorgt ervoor dat alle details zeer snel in beeld komen.

Super breed beeldveld

Door het anders positioneren van de prisma’s heeft Swarovski het onmogelijke bereikt. Deze kijker met een vergroting van 8x heeft een beeldveld van maar liefst 159 meter op 1.000 meter afstand. Dit is ongekend voor een 42 mm kijker.

High-definition – voor maximaal contrast

De fluoride-houdende hd-lenzen reduceren kleurranden tot een minimum. Voor contrastrijke afbeeldingen met haarscherpe contouren.
In vergelijking met gebruikelijke glassoorten behaalt men hiermee duidelijke verbeteringen qua resolutie en contrast. Ervaar een volledig nieuw inzicht in de wereld van kleuren en vormen in de natuur.

Grote oogafstand – 100% gezichtsveld voor brildragers

De nieuwe NL pure heeft net als de EL modellen een grotere oogafstand. Hierdoor overzien ook brildragers het volledige groothoek-gezichtsveld en kunnen ze genieten van de unieke randscherpte van de nieuwe NL pure. De afneembare draaidoppen kunnen individueel in meerdere standen worden ingesteld. Naast de maximale instelling (compleet uitgedraaid) en de instelling voor brildragers (compleet ingedraaid) beschikken de draaidoppen over een vastklikkende tussenstappen.

Geoptimaliseerde coating – voor de meest natuurgetrouwe kleurweergave

De verder ontwikkelde coatings van de lenzen en prisma’s  garanderen bij deze nieuwe kijker een absoluut natuurgetrouwe kleurweergave en een uitstekende beeldhelderheid.
Voor indrukwekkende waarnemingsbelevingen, ook in de schemering.
De swaroclean coating, aangebracht op de buitenste oculair- en objectieflenzen, heeft een vuilafstotende werking en vereenvoudigt zo het verwijderen van bijvoorbeeld watervlekken, insecticiden of boomhars.

Meer natuurlijke vormgeving

Uniek aan de NL pure is de vormgeving. Door de gedraaide prisma ontstond er ruimte om aan de zijkant van de kijker welvingen aan te brengen waardoor de kijker een unieke vorm kreeg. Hierdoor ligt de kijker perfect in de hand wat stabiliteit, ook voor de oudere gebruiker, ten goede komt. Ondanks het serieuze gewicht is deze kijker prettig te hanteren. De scherpstelknop is ten opzichte van de EL iets verplaatst en ligt nog natuurlijker onder bereik van de wijsvinger.

 

Product specificaties:

Merk: Swarovski optik

Vergroting: 8 x

Diameter: 42 mm

Kijkertype: dakkant

Uittredepupil: 5,25 Mm

Gezichtsveld: 159 M

Close focus: 2.0 M

Gewicht: 840 Gr

Kleur: Green

Onze optiekpartner is Vogelinformatiecentrum Texel

Wat dat inhoudt leest u hier Optiekpartner

Alle service en garantie wordt verzorgt via Vogelcentrum Texel. Heeft u een kijker om in te ruilen, neem dan contact met ons op via Contact .

Vogelexcursie

Verbreed uw vogelkennis en ga mee met vogelaars Chris de Nooijer en Annemieke Spoelman op een vogelexcursie. Goldcrest Nature Tours geeft vogelexcursies voor elk niveau, bekijk onze dagexcursies of er ook bij u in de buurt een vogelexcursie te volgen is. De ideale gelegenheid om uw verrekijker "in het veld" uit te testen.

Extra informatie

Verzending:

Exclusief verzendkosten, wordt verzonden via Vogelinformatiecentrum Texel

Product specificaties:

Merk: Swarovski optik

Vergroting: 8 x

Diameter: 42 mm

Kijkertype: dakkant

Uittredepupil: 5,25 Mm

Gezichtsveld: 159 M

Close focus: 2.0 M

Gewicht: 840 Gr

Kleur: Green

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Swarovski NL Pure 8×42” te beoordelen