vogelinformatiecentrum Texel

Wie is onze optiekpartner?

Onze optiekpartner is Vogelinformatiecentrum Texel. Dit is de optiekspecialist voor Natuurliefhebbers. Alle verrekijkers, telescopen of aanverwante artikelen die u in onze webwinkel aanschaft worden geleverd door het Vogelinformatiecentrum Texel.

Wat houdt een optiekpartner in?

Omdat wij bij een goed bekende staande specialist inkopen heeft u de garantie dat u een top product in handen krijgt. Ook is een goede garantieafhandeling gegarandeerd. De garantie op de optiek verloopt ook via het Vogelinformatiecentrum. Mocht er ooit iets gebeuren met de kijker dan kunnen wij ervoor zorgen dat u snel met uw probleem terecht kunt. Daarnaast wordt een deel van het aankoop bedrag door het Vogelinformatiecentrum geïnvesteerd in de bescherming van vogels in Nederland.

Wat is uw voordeel om uw kijker bij Goldcrest aan te schaffen?

Wij hanteren dezelfde prijzen en service als het vogelinformatiecentrum Texel. Uw voordeel is dat wij de kijkers meenemen tijdens onze excursies, zo kunt u de kijkers “in het veld” uit proberen. Als ervaringsdeskundige kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken. Wilt u liever niet op een excursie? Wij maken met u een persoonlijke afspraak om de kijkers uit te proberen. Interesse? Kom in Contact