Schoonmaakset voor optiek

29,99

Houd je optiek in topconditie

 Meest complete schoonmaakset voor optiek
 Hoogwaardige materialen voor krasvrij schoonmaken
In een handig opbergetui
 Ontwikkeld voor het Vogelinformatiecentrum Texel

Artikelnummer: SSO Categorieën: ,

Beschrijving

Schoonmaakset voor optiek

De meest complete en beste schoonmaakset in zijn prijsklasse

Deze schoonmaakset is speciaal door het Vogelinformatiecentrum ontwikkeld voor het schoonmaken van verrekijkers en telescopen. In geen enkele schoonmaakset vind je een goede schoonmaakkwast. In deze set wel. Daarnaast vind je ook een krachtige blaasbalg om zand en stof weg te blazen en een extra zachte kwast voor de laatste stofjes weg te vegen. In de set zit ook een spraybus met 60ml speciaal ontwikkelde schoonmaakvloeistof die geheel onschadelijk is voor lenzen en vooral ook voor de coatingen. Dus veilig te gebruiken op het glas van iedere verrekijker en telescoop. Als laatste is deze schoonmaakset voorzien van het eigen microvezel schoonmaakdoekje. Dit doekje van fors formaat is uitwasbaar en gaat jarenlang mee. Dit alles in een prachtige etui waardoor je alles compact verpakt mee kan nemen in het veld. Zo zit je nooit zonder als je plotseling je verrekijker of telescoop een keer moet schoonmaken.

Houd je optiek in topconditie

Goede optiek in topconditie houden is simpel. Maak je optiek regelmatig schoon met de juiste schoonmaakproducten. Zo haal je het maximale uit je optiek en verleng je de levensduur. Met deze complete set van het Vogelinformatiecentrum heb je alles bij de hand om de optiek op de juiste wijze te onderhouden.

Product specificaties:

Inhoud set:

Groot schoonmaakdoekje

Schoonmaakspray

Blaasbalg

Schoonmaakkwast

Handig tasje

Onze optiekpartner is Vogelinformatiecentrum Texel

Wat dat inhoudt leest u hier Optiekpartner

Alle service en garantie wordt verzorgt via Vogelcentrum Texel. Heeft u een kijker om in te ruilen, neem dan contact met ons op via Contact .

Vogelexcursie

Verbreed uw vogelkennis en ga mee met vogelaars Chris de Nooijer en Annemieke Spoelman op een vogelexcursie. Goldcrest Nature Tours geeft vogelexcursies voor elk niveau, bekijk onze dagexcursies of er ook bij u in de buurt een vogelexcursie te volgen is. De ideale gelegenheid om uw verrekijker "in het veld" uit te testen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoonmaakset voor optiek” te beoordelen