Goed geregeld

Reizen zonder zorgen

Als je op reis gaat wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Om dat te waarborgen is Goldcrest Nature Tours aangesloten bij de Branchevereniging voor kleinschalige reisorganisaties en STO Garant. De branchevereniging stelt bepaalde eisen aan een reisorganisatie zoals bijvoorbeeld een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een gedegen bedrijfsvoering. De garantstelling van STO Garant waarborgt de betaling van een pakketreis op een derdengeldenrekening. Zo kunt u met een gerust hart een meerdaagse tour boeken bij Goldcrest Nature Tours.

Wilt u er meer over weten? Klik gerust op onderstaande logo’s voor meer informatie.

VvKR logo
STO Garant logo

Boeken in coronatijd? Yes we can!

Gaan bij u ook de vakantiekriebels kriebelen? Wij hopen van harte dat het straks weer mag! Tot die tijd kunt u natuurlijk al wel vast genieten van voorpret. Die voorpret begint al bij de boeking, en boeken mag wel. Stel ook iets leuks in het vooruitzicht en boek alvast een leuke dagexcursie of een korte vakantie met Goldcrest Nature Tours. U knapt er helemaal van op! Voor inspiratie kijk op Onze Tours

Boeken zonder zorgen blog goed geregeld