Spikkeldikkopje Aosta vallei Reisorganisatie Goldcrest Nature Tours

Persoonlijke aandacht en communicatie

Alle dagexcursies en meerdaagse natuurreizen bereiden wij als reisorganisatie grondig voor. Zo kunt u een onbezorgde reiservaring beleven. Wij gaan ter plekke op onderzoek uit zodat we precies weten hoe en waar we u een mooie natuurbeleving kunnen laten ervaren. Op al onze dagexcursies en natuurreizen gaan we zelf mee als gids en reisbegeleider. Deze persoonlijke benadering vinden wij zelf erg prettig en wij hopen u ook. Aandacht voor uw wensen en goede communicatie wat resulteert in een mooie natuurervaring is ons hoofddoel.

Bucketlist

Veel van onze tours hebben wij zelf al beleefd en dit willen we graag met u delen. De wonderschone natuur en al de soorten die er in leven zijn de moeite waard om te bekijken. Ook bieden wij excursies en natuurreizen aan die wij zelf nog op onze “Bucketlist” hebben staan. Hiervoor doen wij als reisorganisatie veel voor onderzoek. En hebben wij contact met lokale gidsen en reisorganisaties.

“Wij regelen uw natuurreis, en u kan volop genieten

Team Goldcrest Nature Tours

Nieuwe excursies en reizen ontwikkelen

Natuur is constant in beweging en ook wij staan niet stil. Goldcrest Nature Tours is constant op zoek naar interessante natuurgebieden en mooie soorten. Zo kunnen we u steeds een aanvulling op ons reisprogramma aanbieden. Zowel in Nederland waar we dagexcursies maar ook meerdaagse natuurreizen aanbieden komen er elk jaar nieuwe tours bij. Maar ook in Europa zoeken we naar nieuwe uitdagingen, soorten en natuurgebieden die een aanvulling zijn op onze reiskalender. Kijk regelmatig op onze website of sociale media kanalen om up to date te blijven. Natuurlijk zit uw onvergetelijke tour erbij!

Contact met uw reisorganisatie

U kunt er van uitgaan dat wij als reisorganisatie alles tot in de puntjes regelen voor u. Ook staan wij voor u klaar om u te helpen met de zaken die door uzelf geregeld moeten worden. Als er extra formulieren nodig zijn om te kunnen afreizen naar het land van bestemming hoort u dit tijdig van ons. In de week voor vertrek van een natuurreis langer dan drie dagen houden wij een online meeting om elkaar al wat beter te leren kennen. Daar geven we ook nog de allerlaatste informatie door, u hoeft het dus niet alleen uit te zoeken.

Wij onderhouden nauw contact met u via de email. Zowel voor de natuurreizen en de dagexcursies krijgt u maximaal een week van te voren alle informatie die u nodig heeft via de email. Daarin staat de verzamel locatie en de tijd van aanvang. Zijn er nog vragen dan beantwoorden wij die graag, we kunnen zelfs een telefonische afspraak maken als u dat prettiger vindt.

Vliegtickets

Onze samenwerking met een IATA agentschap geeft ons de mogelijkheid om u een extra service te kunnen aanbieden. Namelijk het bijboeken van een vliegticket voor uw natuurreis. We bieden de vliegtickets los aan zodat er ook nog de mogelijkheid bestaat om met de trein of de eigen auto te reizen. De vliegtickets vallen dus niet onder uw pakketreis en worden apart gefactureerd. Als u geïnteresseerd bent in deze extra service krijgt u van ons eerst een offerte aangeboden, als u hiermee akkoord gaat gaan we pas over tot het reserveren van een ticket. Als het ticket geboekt moet worden ontvangt u een factuur van ons. Na ontvangst van betaling krijgt u uw E ticket in uw mailbox. Zo nemen we u een hoop uitzoekwerk uit handen en u bent verzekert van een ticket naar uw bestemming.

Goed geregeld

Goldcrest Nature Tours is aangesloten bij de branchevereniging VvKr. Deze bracheorganisatie is er speciaal voor de kleine reisorganisatie. Onze pakketreizen zijn gewaarborgd met STO Garant, en we hebben een gedegen bedrijfsaansprakelijkheid verzekering.. U leest er alles over in onze Reisvoorwaarden en de Algemene voorwaarden . Wij adviseren u altijd om zelf ook een goede reis en annuleringsverzekering af te sluiten. Zo kunt u zorgeloos op stap met Goldcrest Nature Tours en 100% genieten van de mooie natuur die ons ten deel valt.